ONLAR SANAL ALEMİN KAHRAMANLARI AYYILDIZ TİM KİMDİR ?

AYYILDIZ TİM KİMDİR?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Ayyıldız Tim kendilerini vatansever, milliyetçi ve Atatürk'çü olarak tanımlayan Türk Siber Savunma  şirketidir. Ayyıldız Tim ilk olarak adını Amerikan Savunma Bakanlığını hackleyerek duyurmuştur. “Sanal dünyanın askerleri” olarak kendilerini tanımlayan ünlü Türk Siber Savunma  şirketidir. Türkiye’mize gelecek her türlü saldırıya karşı internet üzerinden sanal savaş açıyorlar.

Dünyanın en büyük Siber Savunma şirketi  olan Ayyıldız Tim, dünyanın bir çok ülkesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Askeri rütbe şeklinde bir hiyerarşik yapı olarak görevlerini sürdürüyorlar. Sanal dünyanın askerleri olarak bilinen Ayyıldız Tim‘ in sloganı Mustafa Kemal Atatürk‘ ün sözü olan ” Vatanını En Çok Seven, İşini En İyi Yapandır“.

Ayyıldız Tim Ne Zaman Kuruldu?

Ayyıldız Tim grubunun kurulma yılı 2002′ dir. Ne kadar Yeni Zelanda’ da kurulmuş olsada ülkemiz için yapılan siber saldırılara karşı savaş açan ve Türkiye’ mizde faaliyetlerini sürdüren bir Siber Savunma şirketi

AYYILDIZ TİM KURULUŞ AMAÇLARI NEDİR?

Ayyıldız Tim, Türkiye’ ye karşı oluşacak ve oluşan siber saldırılara karşı, kendilerine özgü tarzlarına göre yanıt veren, ülkemize ve değerlerimize yapılan siber saldırılara karşı savaş açan bir gruptur. Ülkemize yapılan saldırılara karşı, saldırılar nereden gelirse gelsin, ister yurt içi olsun, ister yurt dışı olsun, kimin yaptığını bulan ve aynı yollarla yani internet üzerinden onlara yanıt vermeyi kendilerine görev edinen bir Siber Savunma şirketi

Ayyıldız Tim kendilerinin amacını, devleti savunma olarak adlandırırlar. Ülkemiz devlet adamlarına karşı yapılacak bir saldırıya, hakarete karşı ya da manevi değerlerimize yapılan saldırılara karşı kendi üslüplarıyla yanıt vererek ülkemizi siber saldırılara karşı, korumaya çalışırlar.

Peki bunu nasıl yaparlar? Diyelim internet üzerinden değerlerimize yapılmış saldırıyı, sözü, hakareti ne olursa olsun kimin yaptığını ve nereden olduklarını kendi belirledikleri yöntem ile bulurlar.

Emniyet Teşkilatımıza, Askerimize, Askeri Ordumuza, Manevi Değerlerimize yapılmış en ufak bir saldırıyp asla affetmezler, görmemezlikten gelmezler. Siyasetleri yoktur. Irkçılık sevmezler. Tek amaçları olduklarını söylerler. Oda devletimizin, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde yaşaması için mücadele ettiklerini ve birliğimizi bozmaya kalkışanlara karşı kendi bildikleri dilde internet üzerinden yanıt verdiklerini belirtirler.

AYYILDIZ TİM’ İN BİLİNEN SALDIRILARI

Ayyıldız Tim soğuk savaşta kullanılan psikolojik teknikleri kullanırlar. Çok ünlü olarak bilinen Anonymous ve Redhack gruplarına karşı verdikleri savaşları ile sık sık adlarını duyururlar. 2006 yılında Anonymous Grubuna saldırarak sitelerini hacklemişlerdir. Bazı Amerikan sitelerini de hackledikleri bilinmektedir. Amerika’ da özel bir bankayı kullanıma kapamıştır. Ayyıldız Tim olarak bu saldırıyı üstlenmiştir. Bir çok devletlere ait web sitelerini hackleyip , web sitelerinin anasayfasına Türk Bayrağımızı koymuşlardır.

  • Amerika Birleşik Devletinin Savunma Bakanlığını hacklemişlerdir. 8 saat siteye girişi engellemişlerdir.
  • Avusturalya üniversitelerinin sitelerine toplu saldırı yapmışlar ve hacklemişlerdir.
  • İsrail, Bulgaristan, Danimarka, Suriye devlet sitelerini hacklemişlerdir.
  • Çin’ in devlet siteleri ile sivil sitelerini hacklemişlerdir.
  • Hollanda’ da bulunan iktidar partisi Partij van de Vrijheid (Özgürlük Partisi)’ nin web sitesini hacklemişlerdir.
  • Anonymous ve Redhack gruplarının web sitelerini hacklemişlerdir.
  • Spartak Moskova spor klübünün sitesini hacklemişlerdir.
    • Associated Press haber şirketinin Twitter hesabını ele geçirmek.
    • Sırbistan’ da Srebrenitsa Katliamını anmak için bir takım devlet ve sivil kuruluşlara ait olan web sitelerini hacklemek.

    Ayyıldız Tim Siber Savunma şirketi , sanal dünyadan yapılan ülkemizle ilgili saldırılara karşı verdiği, büyük  bir çok sanal yanıtları bulunmaktadır.

    TÜRKİYEYİ TEHDİT EDEN ANONYMOUS AYYILDIZ TİM TARAFINDAN  HACKLEDİ

    Ayyıldız Tim, Siber Savunma şirketi Anonymous’ un sitesini hackleyerek ekranlarına aşağıda ki Türk Bayrağımızın bulunduğu resmi koymuştur. Anonymous Hack grubuna Sen git kumda oyna! diyerek güçlü bir Siber Savunma şirketi olduğunu sitelerini hackleyerek kanıtlamıştır.

    Anonymous’ un “sitemiz asla hacklenemez” gibi açıklamalarda bulunup Türkiye web sitelerine karşı saldırılarda bulunmuşlar buna karşılık Ayyıldız Tim Siber Savunma şirketi de Anonymous’ un sitesini hackleyerek karşılığını vermişlerdir.

    ayyildiz tim anonymous sitesini hackledi 1
    ayyildiz tim Anonymous sitesini hackledi

    KİM BU AYYILDIZ TİM ADLI KİTAP

    Siber Savunma şirketi Grubunun kendilerini anlatan bir kitapları da bulunmaktadır. Kim Bu Ayyıldız Tim adını verdikleri kitap Ayyıldız Tim  kendi sitelerinde satışa sunulmuştur.

    kim bu ayyildiz tim kitap

    AYYILDIZ TİM VİZYONU

    Ayyıldız Tim‘ in kendilerine edindiği vizyonlarında şunlara yer vermektedir. (Aşağıda ki yazılar kendi sitelerinden alınmıştır.)

    • Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yönelebilecek her türlü saldırıyı bertaraf etmek.
    • Faydalı yayın yapan sitelere ve sistemlere gereken teknik desteği vermek.
    • Gov.tr, pol.tr, edu, tr, bel, tr gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletini İnternette Temsil eden sistemleri korumak.
    • Karşı propaganda faaliyetleri yürüterek Türkiye Cumhuriyet Devletinin Manevi şahsını dünya milletleri arasında hak ettiği yere getirmek.
    • Gereken hallerde (Yönetim Kurulu Kararı) ülkemize yönelen sözlü, yazılı ve fiili saldırılara şiddetle cevap vermek.
    • Kamuoyunun bilinçlenmesi adına İnformation admin eli ile yazılı açıklamalar yapmak.

    Ayyıldız Tim Youtube Kanalına gitmek için tıklayınız.                                                                                                                                                           

    AYYILDIZ TİM'in DÜNYAYI ÇALKALAYAN 8 HACK 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 34 30 1 93
2 FB  Fenerbahçe 34 28 1 89
3 TS  Trabzonspor 34 18 12 58
4 İBFK  Başakşehir 34 15 12 52
5 BJK  Beşiktaş 34 15 13 51
6 KSM  Kasımpaşa 34 14 13 49
7 ÇRZ  Ç.Rizespor 34 14 13 49
8 ALNY  Alanyaspor 34 12 10 48
9 SVS  Sivasspor 34 12 10 48
10 ANT  Antalyaspor 34 11 11 45
11 ADS  Adana Demir. 34 9 11 41
12 KYS  Kayserispor 34 11 13 40
13 SAMS  Samsunspor 34 10 15 39
14 MKE  Ankaragücü 34 8 12 38
15 FKGK  Karagümrük 34 9 16 36
16 KON  Konyaspor 34 8 14 36
17 GFK  Gaziantep FK 34 9 18 34
18 HTY  Hatayspor 34 7 15 33
19 PNDK  Pendikspor 34 7 18 30
20 İST  İstanbulspor 34 4 23 16

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği